null

Techniek

null

Bouw

null

Horeca

null

Transport & Logistiek

null

IT

null

Industrieel

Welkom bij DIM, Denken In Mogelijkheden

DIM Consultants is een specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling, werkzaam binnen de branches Bouw, Techniek, Transport & Logistiek, Horeca en ICT. DIM staat voor: “Denken In Mogelijkheden” en is ontstaan vanuit de passie om mensen en bedrijven met elkaar te verbinden. Bij DIM Consultants zijn we van mening dat naast de betrouwbaarheid en het leveren van kwaliteit, het werkplezier voorop staat. Denken In Mogelijkheden is de basis voor de juiste energie op de werkvloer, iets wat leidt tot positivisme, grote inzet en goede prestaties van onze kandidaten bij onze opdrachtgevers! Elke menstype heeft een andere intrinsieke motivatie om te presteren op het werk en in het privéleven… verder lezen.

Wat mensen zeggen over DIM

Is jouw organisatie ook op zoek naar de juiste kandidaten en/of geschikte arbeidskrachten? Plan vrijblijvend een gesprek met ons in om eens van gedachte te wisselen.

werkgever

Harry Groot, WPB Bouw

Wij werken al een aantal jaar met DIM Consultants en zijn super tevreden. Het team is vriendelijk en behulpzaam gedurende het hele proces. Ze nemen de tijd om goed te inventariseren waar onze behoefte ligt. En weten de juiste talenten voor ons te vinden.

werkgever3

Myrthe Wesink, Horizon

De samenwerking met DIM heeft onze bedrijfsvoering naar een hoger niveau getild. Ze begrijpen onze behoeften perfect en leveren altijd hoogwaardige arbeidskrachten die naadloos in ons team passen. Hun professionele aanpak en snelle respons maken het een genot om mee samen te werken!

werkgever2

Glen Biedens, Tronics

Wij zijn heel enthousiast over de samenwerking met DIM Consultancy. DIM helpt ons al een aantal jaar met het vinden van de juiste (vaak perfecte) kandidaten, die passen binnen onze organisatie & bedrijfscultuur.