Werkgevers

Voor u als werkgever is het zeer belangrijk dat de vacatures worden bekleed door de meeste geschikte personen. Bent u op zoek naar tijdelijk of vast personeel? DIM Consultants kan u als partner helpen aan deze geschikte kandidaten. Wij denken niet alleen aan de harde eigenschappen, maar analyseren ook de zachte eigenschappen van uw onderneming. Denk hierbij aan de bedrijfscultuur, de algemene werkattitude en het MVO gehalte. Doordat wij dit goed en helder in kaart weten te brengen, zijn wij voor u een externe collega. DIM Consultants “de externe college” die potentiele kandidaten goed weet te analyseren, te boeien en te binden voor uw onderneming. Het resultaat; “Een goed gekwalificeerde en betrouwbare medewerker!”

Wij bieden u als werkgever verschillende mogelijkheden om nieuwe collega(‘s) tijdelijk of permanent aan u te binden. Door ons netwerk en onze expertise, is DIM Consultants in staat om u snel aan geschikte uitvoerend, ondersteunend en leidinggevend personeel te helpen. Onze diensten zijn:

Uitzenden
Detacheren
W&S
Payroll
Payroll Freelancers & ZZP’ers

Bij DIM Consultants denken we mee over de juiste balans op de werkvloer, het continueren van de juiste werkattitude, het genereren van een goede werksfeer en welke type kandidaat hier het best bij past. DIM Consultants bekijkt de arbeidsbemiddeling vanuit een ander oogpunt dan de concurrent, DIM…..Denken In mogelijkheden.

Wij denken dan ook graag mee over de mogelijkheden om de juiste kandidaten bij uw vacature(s) te vinden dus neem contact met ons op!