Werkgevers

Contact  captcha

  Bent u op zoek naar tijdelijk of vast personeel?

  DIM Consultants B.V. vindt de juiste match tussen bedrijf en kandidaat door ons te verdiepen in uw bedrijf en doelstellingen voor de toekomst. Wij denken niet alleen aan de harde eigenschappen, maar analyseren ook de zachte eigenschappen van uw onderneming. Wanneer wij een goed beeld hebben van uw visie, bedrijfscultuur, waarden en wensen, zijn wij in staat de kandidaten te vinden met de juiste hard en soft skills. Daarom wilt DIM Consultants B.V. van tevoren met u bepalen welke persoonlijkheid het beste past binnen uw team/bedrijf.

  DIM Consultants biedt u de volgende diensten aan

  • Uitzenden

   Bent u op zoek naar tijdelijk personeel?

   Nieuwe order gescoord waardoor er een tijdelijk te kort is binnen de afdeling? Drukke periode door groei? Tijdelijke onderbezetting door zieke medewerker(s)? Onze consultants staan 24/7 klaar om met u mee te denken en om u snel aan de juiste kandidaten voor te stellen. Zoekt u tijdelijk personeel? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of bel direct met DIM Consultants B.V. : T 070-2092071.

  • Detacheren

   Bent u op zoek personeel op interim basis?

   Hebt u een vraagstuk binnen uw onderneming waar extra mankracht voor nodig is? Zoekt u een specialist die u kan helpen bij het uitbreiden of reduceren van een afdeling? Zoekt u een professional voor de (her)inrichting van uw financiële huishouding? Zoekt u een professional die u kan helpen met de herstructurering van de sales, om bijvoorbeeld meer omzet te genereren? Onze consultants staan 24/7 klaar om met u mee te denken en om u snel aan de juiste kandidaten voor te stellen. Zoekt u tijdelijk personeel? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of bel direct met DIM Consultants B.V. : T 070-2092071.

  • Leerwerktrajecten

   Het is bepalend voor de toekomst van uw onderneming, dat u vakspecialistische kennis en ervaring op de werkvloer weet te waarborgen. Leerwerktrajecten zijn de beste manier om nieuwe jonge vakspecialisten, kennis en ervaring op te laten doen en aan uw onderneming te binden.

   Dim Consultants B.V. zorgt voor het waarborgen van de toekomst van uw onderneming! DIM Consultants B.V. neemt voor u als werkgever het leerwerktraject volledig uit handen. Wij kijken samen wat de behoeftes zijn binnen uw onderneming. Wij zorgen voor geschikte kandidaten voor het leerwerktraject binnen uw onderneming. We controleren boekopdrachten en praktijkopdrachten en bestellen het benodigde lesmateriaal. Op de werkvloer helpen we onze kandidaten om in praktijk te brengen wat zij op school leren. Wij begeleiden het gehele leerwerktraject en houden evaluatiegesprekken met u als werkgever en onze kandidaten. Wij regelen de administratie rond de opleiding en vragen tentamens of examens aan. Wij zorgen ook na de opleiding voor het up-to-date houden van de kennis van de kandidaten.

   DIM Consultants B.V. zorgt door middel van het leerwerktraject voor uw toekomstige vakspecialisten!

   Wat DIM Consultants B.V. regelt tijdens het leerwerktraject:

   Lesmateriaal
   Onderwijs op de werkplek
   Evaluatiegesprekken 
   Aanvragen van tentamens en examens
   Controle van (boek)opdrachten

   Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of bel direct met DIM Consultants B.V. : T 070-2092071.

  • Werving & Selectie

   Bent u op zoek naar vast personeel?

   Voor u als werkgever is het zeer belangrijk dat de vacatures worden bekleed door de meeste geschikte personen. Onze Consultants staan 24/7 klaar om u advies te geven over de juiste inrichting van de human resources. Zoekt u vast personeel? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of bel direct met DIM Consultants B.V. : T 070-2092071.

  • Payroll

   Als organisatie moet u goed kunnen inspelen op veranderingen in de markt, wet- en regelgeving en/of binnen uw organisatie? DIM Consultants-Payrolling biedt u hierin passende oplossingen!

   U zorgt voor uw eigen werving en selectie en met behulp van payrolling worden de contractuele en administratieve verplichtingen uit handen genomen. Uw medewerker krijgt waar hij/zij recht op heeft, namelijk een arbeidsovereenkomst met een beloningsysteem conform uw eigen bedrijfsregeling/cao. Dit is de beste manier om aan de juiste nieuwe collega’s te komen. Daarnaast kunt u zich hoofdzakelijk bezighouden met uw corebusiness. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of bel direct met DIM Consultants B.V. : T 070-2092071.

   Payroll Freelancers & ZZP’ers

   Freelancers en zzp’ers worden steeds vaker ingezet en leveren vaak een waardevolle bijdrage door hun expertise en specialistische kennis. Voor veel werkgevers kan de zzp-regelgeving, door de aandacht van de laatste tijd en de huidige wet- en regelgeving, soms erg verwarrend zijn. DIM Consultants B.V. helpt u daarbij en neemt u graag alle risico’s en taken uit handen.

   Wij sluiten rechtstreeks een opdrachtovereenkomst af met de zzp’er. In deze overeenkomst komen alle afspraken die u met de zzp’er maakt. Daarnaast wordt het derdenbeding in de overeenkomst opgenomen. Op het moment dat de zzp’er start met werken, bent u de derde partij in de overeenkomst. U heeft nu de ondersteuning die u nodig heeft, zonder administratieve rompslomp en zonder risico’s. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of bel direct met DIM Consultants B.V. : T 070-2092071.

  Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. DIM Consultants B.V. helpt u graag verder.